1960 1b

FLØNG SKOLE 1.B 1960-61

MIDTERRÆKKEN- VENSTRE RÆKKE VINDUESRÆKKEN
1. BORD (eleverne taget fra venstre) 1. BORD
Lisbeth Andreasen, Bente Elkjær, Birgit Laursen Jørgen Burhøj, Kurt Rasmussen, Ove Kristiansen
2. BORD 2. BORD
Inger Christoffersen, Hanne Hansen, Hanne Hansen, Per Hansen, Bjarne Thomsen, ???
3. BORD 3. BORD
Finn Henriksen, Flemming Kreuter, Uffe Meyer, Børge Magnusson Jens Jensen, Keld Larsen, Jørgen (lange) Larsen

Billedet stillet til rådighed 1999 af Kurt Rasmussen, Bøgevang 90.

Personerne identificeret af samme.

En 1. klasse burde have holdt til i forskolen, men billedet er taget i skolestuen i “den nye skole” (bygget 1915) af nogle kaldet “mellemskolen” (den lå mellem hovedskolen og forskolen). Det må være det sidste år, den blev brugt til skole! De første lokaler i den nuværende skole blev taget i brug i 1957, og i 1961 var byggeriet nået så langt, at alle elver var samlet her, og de 3 gamle skolebygninger omdannet til boliger for lærere. I “hovedskolen” fra 1898 boede som de første Anker og Kirsten Lund i lærerboligen, Gerda Hansen i skolestuen og Kirsten og Jørgen Ulriksen på loftet. I “forskolen” fra 1909 boede Ruth og Gunnar Thomsen (hele huset), i “mellemskolen” Jens Næstrup Sørensen i lærerboligen og Poul Erik Jensen i skolestuen.