Fløng Skoles historiske hjemmeside

Hjemmesiden her har indeholdt klassebilleder og skolehistorie fra generationer, fra skolens grundlæggelse og frem til nutiden.

Grundet persondataforordningen GDPR, har vi fået mange henvendelser om, at vi ikke må have eksempelvis klassebilleder eller navne liggende, uden direkte samtygge fra hver enkelt person på billederne.
Dette er slet ikke realistisk muligt for vores hobbyprojekt.
Vi har derfor valgt at fjerne materialet fra internettet.

Hvis du har spørgsmål til skolens historie eller til hjemmesiden her, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen.

Vi har en del materiale liggende om skolen, der ikke er omfattet af persondataforordningen. Med tiden vil dette materiale blive gjort tilgængeligt igen.

Citat fra Datatilsynet:
“Hvis en skole for eksempel ønsker at offentliggøre klassebilleder af eleverne på en hjemmeside, må det kun ske, hvis skolen indhenter udtrykkeligt samtykke fra hver enkelt af eleverne.”
Kilde: https://www.datatilsynet.dk/emner/internet-og-apps/billeder-paa-internettet/

skole

Klassebilleder