Om SVAMPERENOVERINGEN

STATUS

Blæksprutten/”lille b”

De indvendige konstruktioner til det nye tag er færdige. Der arbejdes ihærdigt med at lægge tagkassetter på. Når det regner kan man ikke tage afdækningstaget væk, og når det blæser for meget, kan man ikke arbejde med kranen og tagkassetterne. På grund af sådanne situationer, er arbejdet blevet forsinket, så tidsplanen for tiden siger, at området skulle være færdigt i uge 4 i det nye år.

“Store B”

Afdækningstaget er på plads, det blev også forsinket på grund af megen blæst, men man er nu i fuld gang med at fjerne det gamle tag, så man tror stadig på tidsplanen for denne afdeling. Den skulle være færdig i starten af marts.

Gamle bygninger

Der kæmpes stadig med at få forskellige hængepartier gjort færdige. Ikke mindst har vi ventet på, at gulvet i klasseværelse nr.24 skulle tørre helt ud, så der kan blive lagt nyt linoleum. Det skulle være tørt nu, så arbejdet forhåbentlig er færdigt inden jul. Herefter flytter 9.a ind og efterlader nr. 21 til andet formål.

Hvad blir’ det næste?

Straks efter nytår begynder den indvendige nedrivning i den fløj, der indeholder bibliotek, kantine mm., og samtidig foregår stilladsopbygningen til overdækningen.

Dette betyder, at biblioteket skal flytte, og det bliver til festsalen, hvor det åbner for såvel skole som andre lånere i uge 2. Man forsøger at holde den samme service, både med udlånsmateriale og åbningstider. Indgang for lånere bliver fra festsalsindgangen mod parkeringspladsen.

Kantinen bliver altså også nedlagt, men det betyder ikke, at der slet ikke vil være mulighed for at eleverne kan købe frokost.

Der bliver oprettet “nødkantinekøkken” i det lille te-køkken ved mødelokalet. Her kan der kun laves “take-away” mad, det vil sige boller med fyld og pizza-snegle. Salget vil foregå fra døren over for nr.18, og man skal så tage maden med til klasselokalet.

Næste igen

bliver afsnittet med lærerværelse, hjemkundskabs- og billedkunstlokalerne. Der skulle de gåigang lige efter vinterferien, så nærmere om det senere.

Hvornår er noget færdigt?

Dette er jo ikke mindst interessant!

Det er allerede røbet i første afsnit, at Blæksprutten/”lille b” ikke bliver færdig til tiden, men formentlig i uge 4. Lejekontrakten for afdelingens pavilloner er opsagt til 31. januar!

“Store B” skal være færdig i uge 9, og biblioteket skulle kunne flytte tilbage engang sidst i april.

Vi får se!

JE