Til forældrene i afdeling B

Fløng Skole den 13. februar 2001

Til forældre især i afdeling B og Blæksprutten!

Vedrørende den forestående renovering af afdelingen.

Opstilling og indretning af pavilloner til alle klasser i hele afdeling B er nu i fuld gang.

Dette betyder, at vi forventer at klasserne kan flytte ud i disse

Mandag den 26. februar

(Første dag efter vinterferien)

Alle elever møder i deres gamle klasselokale mandag morgen, hvorefter de følges med deres lærere ud i det nye lokale.

Bh.b, 1.b, 2.b, 3.b og Blæksprutten skal i pavillonerne ved idrætshallen, 4.b, 5.b og 6.b i pavillonerne ved festsalen.

For at sikre den bedst mulige kvalitet i undervisningen ønsker vi dog frem til sommerferien i de få timer, hvor det er aktuelt at anvende faglokalerne i ’de gamle bygninger’ – det håber vi, at I har forståelse for.

SFO-Blæksprutten flytter også til pavillonerne på parkeringspladsen ved idrætshallen i løbet af vinterferien.

Børn, der skal i SFO før skoletid mandag den 26., møder derfor i pavillonerne (gå efter lyset!)

Vedr. beskeder og kontakt til SFO: telefontid mellem kl. 6 og 8, og igen mellem kl. 13 og 17 (eller e-mail til: [email protected]).

Den kommende periode vil i udpræget grad være præget af, at vi kommer til at arbejde på en

byggeplads, men vi vil glæde os til et meget bedre indeklima og en tilknyttet forbedring af en række lokaler – det gør det hele lidt nemmere at leve med!

Med venlig hilsen og ønsket om en god vinterferie til alle!

Erik Engmann

skoleleder