Fløng 14

Fløng 14. december 2000

Kære Forældre i 0.A, 1.A, 2.A og 3.A.

1. etape af renoveringen i afdeling A forventes afsluttet i slutningen af december.

Det betyder at 0.A og 1.A er flyttet tilbage til deres nyrenoverede lokaler, når de starter igen torsdag 4. januar 2001 efter juleferien.

SFOen for disse to klasser åbner også igen torsdag 4. januar både morgen og eftermiddag.

Adgangen til klasserne og SFOen er som tidligere gennem indgangen ved Edderkoppens legeplads.

• I juleferien onsdag 27. til fredag 29. december og tirsdag 2. til onsdag 3. januar er SFO Blæksprutten åben for børn både fra Blæksprutten og Edderkoppen. Blækspruttens telefonnummer er 46 56 50 14.

I uge 2 starter 2. etape af renoveringen i afdeling A – klasseværelser og SFO lokaler for 2.A og 3.A.

2.A “genhuses” i lokale 61, som ligger i forbindelse med fællesrum B – SFO for 2.A om eftermiddagen er også i lokale 61, samt i fællesrummet.

Der vil være en mobiltelefon med nummeret 21 22 98 32, der kan ringes til.

3.A “genhuses” i natur og teknik lokalet, som også benyttes til SFO for 3.A om eftermiddagen.

Der vil også her være en mobiltelefon til rådighed med nummeret 21 63 88 94.

Morgenpasning for ALLE børn i afd. A er som tidligere i Edderkoppens lokaler med indgang fra legepladsen. Telefonnummeret er her det sædvanlige 46 56 50 07.

Hele omflytningen vil foregå i dagene mellem jul og nytår og de første dage af det nye år, vi håber at have det hele på plads, når børnene starter i skole igen torsdag 4. januar, men lidt forvirring må nok forventes i starten.

Fløng Skole ønsker jer alle sammen en glædelig jul og et godt nytår.

Erik Engmann Frede Jacobsen

Skoleleder SFO leder