FLØNG SKOLE, den 14

FLØNG SKOLE, den 14.12.2000

Til alle involverede, lærere SFO’ere (får besked fra Frede), rengøring mm.

især VH, Thomas, LR, CH, SC, GB, IW, RD, og IV.

ang. svamperenoveringen i afd. A

Det ser (for tiden) ud til, at tidsplanen kan holdes!

Som tidligere meddelt betyder det, at bh.A og 1.A med tilhørende SFO’er rykker tilbage til deres egne lokaler efter nytår, samt at

2.A og 3.A rykker samtidig ud og til deres nødlokaler, hvilket vil sige, at 2.A rykker til nr. 61 i B, og 3.A til na/tek, begge sammen med deres SFO’er.

Flytning af borde og stole klarer serviceafdelingen. Skabe kan man også få flyttet, men tal med Henning om det.

For 2. og 3.A

Alle “løsdele” skal ud af lokalet, dvs. også ud af skuffer og skabe. Det er nok klogt at flytte det mest nødvendige sammen med eleverne de sidste dage inden jul – fx elevskuffer. De “løsdele”, som man ikke selv flytter, lægges i flyttekasser, som hentes i indgangspartiet. De vil så blive bragt til det nye lokale af serviceafdelingen – eller hvis det er noget, man ikke skal bruge i landflygtigheden, så bliver det sat ud i en opbevaringscontainer.

Altså kort og godt: alle bøger, materialer og andet fra skuffer og skabe skal være enten flyttet eller lagt i flyttekasser, inden I går på juleferie!

For bh.A og 1.A

Pak alle løsdelene i flyttekasser og ryk fx elevskuffer godt sammen, så der kan blive plads til evt. nyindflyttere. Flyttekasserne vil blive flyttet som ovenfor, elevskuffer kunne man fx afhente første skoledag efter ferien. Der er på dette tidspunkt endnu ikke opsat støvvægge, så man skulle kunne bringe det frem indendørs.

Alle møbler, både dem, der har stået tildækket i de renoverede lokaler og dem, der skal bringes tilbage, vil blive rengjort efter alle kunstens regler.

Bemærk:

I renoveringsperioden, formentlig frem til vinterferien, vil gangen fra nr.13 til nr.17 være lukket.

Forbindelsen mellem nr. 40, 42 og fysik og resten af verden, vil derfor foregå udendørs. Prøv om ikke I kan få eleverne til at bruge stierne med fast underlag, så vi undgår alt for meget jord, græs og andre i denne forbindelse uhumskheder.

Med venlig hilsen og god jul

Fritz Ole