1960 skolepatrulje

6. 6. Gunnar Jensen 6. Ingelise Laursen
7. 7. Kurt Gøtze 7. Finn Madsen
8. 8. Henry Olsen 8. Hugo Vhristensen
9. 9. John W. Rasmussen 9.

Fraværende:

Billedet stillet til rådighed 2002 af Henry Olsen .

Personerne identificeret af samme, og Henry oplyser videre:

Skolepatruljen begyndte på skolen i 1960. De første beviser blev udstedt 4.2. 1960 af Politikommissær Carl Nielsen fra Roskilde politi. Instruktionen af de nye patruljer blev forestået af Betjent Lindquist fra Roskilde.

3 tanker om "1960 skolepatrulje"

1. steen .b.clausen

Da jeg gik på en rødovre skole i 1970 erne,fik jeg også stor lyst til at være skole-
      patrujle,da jeg syntes, at det kunne være spændene ,at have al udstyret på.
      Jeg blev meget ,rigtig meget forhindret i det af en klassekammerat,kvinde, der ikke
      gad,så skulle jeg hellere ikke gide.Hun mente,at vi godt kunne finde ud af at gå
      over gaden uden hjælp.
      Så mange mange år senere savner jeg at være det.
      Jeg er i dag 55 år.
      hvordan kan være ,at jeres billed er vendt tilbage,efter mange års fravær ?
      steen .b.clausen

2. Henry Olsen

I forbindelse med et forestående jubilæum for afgang fra Fløng Skole, opstod interessen for at forsøge at samle så mange som overhovedet muligt fra mine gl. klasser til årets “Gammel Elev Fest” i 2002.
      Samtidig var jeg arbejdsløs i en længere periode, så tid var der nok af.
      I den forbindelse, blev diverse albums og andres gemmer vendt, for at finde billeder og navne på de klasser der manglede på Fløng Skoles gamle web side, derfor var det også naturligt at få Skole Patruljen med.
      Har stadig undervisnings materialerne, patruljebeviset og diplomet fra afslutningen af tiden som skolepatrulje medlem.
      Billedet er fra den samling der var i skolens gymnastiksal for at markere den begivenhed det var at vi nu havde en Skolepatrulje.
      M.v.h.
      Henry Olsen

3. steen.b. clausen

Er der nogen skoler der har et aflagt skole