1962 6kl

FLØNG SKOLE 6.klasse 1962-63

Personerne nævnt fra venstre.

BAGESTE RÆKKE MELLEM RÆKKE FORRESTE RÆKKE
1. Steen Andersen 1. Kirsten Ulriksen 1958-65 + 67-79 1. Inge Hermansen
2. Svend Vilgaard 2. Flemming Jørgensen 2. Anita Szafranice
3. Bruno Hansen 3. Lars Wensel Rasmussen 3. Laila Jensen
4. Finn Larsen 4. Dirck Jensen 4. Kirsten Næstrup Sørensen
5. 5. Allan Meyer 5. Iris Jensen
6. 6. Poul Borglykke 6. Ingrid Jensen
7. 7. 7. Marianne Sørensen

Billedet stillet til rådighed 2000 af Kirsten og Jørgen Ulriksen.

Personerne identificeret af samme.

En tanke om "1962 6kl"

1. Susie Ibsen

Jeg har gå på skolen og mit navn er Susie Ibsen. Jeg fandt mig selv på 1964 klassebilledet, men hvor efternavnet – Ibsen, manglede. Min veninde var Kirsten Andersen som jeg har fundet på ovennævnte billed som nr 2 fra højre foreste række, men på billedet er hun nævnt som Ingrid Jensen.
    Min første skolekæreste var Flemming Svendsen, men han bliver omtalt som Flemming Jørgensen, er det mig der er helt skør.

Jeg kom ind på denne website da jeg forsøgte at finde ud af hvornår jeg er startet på Fløng Skole. Min skolegang startede i Herringløse Skole i 1957. Næste skolestop var Avedøre Skole, hvorefter det blev Fløng Skole, hvor jeg kom til at gå i klasse med nogle af dem jeg var startet med. Jeg er meget interesseret i at få så mange oplysninger og billeder som muligt.

Susie Ibsen

Svar